Türk doktorlardan Kovid aşısı olan doktorlara: Darısı başımıza

Türk doktorlardan Kovid aşısı olan doktorlara: Darısı başımıza

Koronavirüs aşılama çalışmalarının başladığı ülkelerdeki doktorlar aşı oldukları anların görüntülerini hem sosyal medyadan hem de meslektaşlarıyla paylaştı. Dr. Özlem Kayım Yıldız'ın duruma yorumu ise "Valla kıskanmıyorum, gözüme bir şey kaçtı" oldu.

Koronavirüs dünya genelinde bir yılı aşkın süredir etkisini sürdürüyor. Bir yandan da koronavirüste etkili olması beklenen aşı çalışmaları sürüyor. Birçok ülke aşı çalışmalarını yakından takip ederken, ABD, İngiltere ve Suudi Arabistan'da aşılama çalışmaları başladı. Türkiye'de ise aşılama için henüz net bir tarih yok. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşıya ilişkin yaptığı en son açıklamada, yerli aşıyla ilgili "Faz III çalışmalarında kayda değer bir yan etki görülmedi" demişti.

"KISKANMIYORUM, GÖZÜME BİR ŞEY KAÇTI"

Aşılamanın başladığı ülkelerde ise doktorlar ve sağlık çalışanları aşı oldukları anların görüntülerini sosyal medyadan paylaşmaya başladı. Bunun üstüne ise Twitter'dan Dr. Özlem Kayım Yıldız, "Amerikalı meslektaşlar aşı olup fotoğraflarını paylaşıyorlar. Valla kıskanmıyorum, gözüme bir şey kaçtı sadece" paylaşımını yaptı.

 

 

"HEKİMLER AŞILANIYOR, DARISI BAŞIMIZA"

Yıldız'ın paylaşımına birçok cevap gelirken, Yıldız'ı destekler nitelikte bir yorum da Prof. Dr. Mustafa Cankurtaran'dan geldi. Cankurtaran da, "Son 2-3 günde birçok arkadaşım kendi aşı fotoğraflarını gönderdi. Hekimler aşılanıyor ne güzel. Darısı başımıza demekten başka çare yok gibi. Benim de gözüme bir şey kaçtı sanki" yorumunda bulundu.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN