Türk meyveleri bir hafta sonra Rusya'ya gönderilebilir

Türk meyveleri bir hafta sonra Rusya'ya gönderilebilir

Moskova'nın Türkiye'den ihracatı önündeki yasağı kaldırdığı meyvelerin Rusya'daki dükkanlara sevkiyatının bir hafta sonra başlayabileceği belirtildi.

Rusya dün Türkiye'den portakal, mandalina, kayısı, nektari, mürdüm eriği, erik, kayısının ihracatının yapılmasına yönelik yasağı kaldırmıştı. TASS'a konuşan süpermarket zinciri Auchan Retail Rusya'nın Dış Haberleşme Müdürü Mariya Kurnosov "Sevkiyatın başlaması için bir haftaya ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı. Sputnikte yer alan habere göre Rusya'daki Dixie, Lenta gibi marketler zincirlerinin de portakal, şeftali ve kayısı sevkiyatına öncelik vermek istediği gelen bilgiler arasında. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN