Türkiye futbolcu ihraç edecek

Türkiye futbolcu ihraç edecek

Kulüpler Birliği Başkanı Dursun Özbek, gençlik geliştirme programı ile Türkiye’yi futbolcu ihraç eder bir konuma getireceklerini söyledi. Özbek, yeni sezonda Süper Lig’de video yardımcı hakem (VAR) uygulamasının hayata geçeceğini de sözlerine ekledi.

Galatasaray ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, vakfın dün gerçekleştirdiği toplantının ardından önemli konulara dikkat çekti. Birinci maddenin Türk gençliğinin futbol açısından gelişmesi olduğunu belirten Özbek, “Birlik olarak Türk gençliğini futbola özendirip, kulüplerin burada görev almasını sağlamayı hedefliyoruz. Bunu kısa zamanda Türkiye Futbol Federasyonu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’na da aktaracağız. Projeyi, gençlik geliştirme programı gibi bir isimle ifade edebiliriz” dedi.

Türkiye’nin futbolcu ihraç eden bir ülke haline gelmesini amaçladıklarını anlatan Özbek, “Türk gençliğine müsabık olabilme şansını sunmalıyız. Rekabetçi olmaları Avrupa’da da oynayabilmeleri açısından önemli. Uzun süredir gündemde olan varlık fonunun kurulmasıyla ilgili de görüştük. Borçların yeniden yapılandırılmasını tartıştık” yorumunu yaptı.

Şu anda çevrimdışı olarak kullanılan video yardımcı hakem (VAR) sistemi üzerinde çalıştıklarını da dile getiren Özbek, “2018-2019 sezonunda ligler VAR sistemiyle oynanacak” ifadesini kullandı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN