Türkiye Kupası sahibini buluyor

Türkiye Kupası sahibini buluyor

2015 Ziraat Türkiye Kupası Finali 3 Haziran 2015 günü Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. Kupa finalinde Galatasaray ile Bursaspor kozlarını paylaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası 53. kez Bursa Atatürk Stadyumu'nda Galatasaray ile Bursaspor arasında oynanacak maç ile sahibini bulacak. Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray kupayı kazanması halinde tarihinde 6. kez hem ligi hemde kupa sahibi olarak tamamlamış olacak.

15-06/02/1406489-30126482-1600-900Türkiye Kupası'nda Galatasaray 15, Bursaspor ise 1 kez kupa sevinci yaşadı.

Bursaspor ise kupada 5 kez final oynamasına rağmen 1 kez kupa sevinci yaşadı. Galatasaray'ın kupa tarihinde 15 şampiyonluğu bulunuyor. Bursa Atatürk Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak ve ATV'den canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN