Türkiye'den Salih Müslih kararına sert tepki: Verilen karar uluslararası hukuka aykırı

Türkiye'den Salih Müslih kararına sert tepki: Verilen karar uluslararası hukuka aykırı

Salih Müslim'in serbest bırakılması kararına sert tepki gösteren Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Çekya mahkemesinin terör örgütü elebaşı Salih Müslim kararı iki ülke arasındaki ilişkileri olumsuz etkileyecek bir karardır. Terör örgütüne destek kararıdır. Uluslararası hukuka aykırı karardır" dedi.

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ," Çekya mahkemesinin Salih Müslim kararı iki ülke arasındaki ilişkileri olumsuz etkileyecek bir karardır. Terör örgütüne destek kararıdır. Uluslararası hukuka aykırı karardır"

Çekya'nın verdiği karar bizim için sürpriz olmadı. Bunlar siyasi karardır. Çekya için de hukuk uygulansaydı bu teröristbaşı Türkiye'ye iade edilirdi. Hukuk var ama hukuka uyan yok'' dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN