Türkiye'nin Avusturya büyükelçisi yurda döndü

Türkiye'nin Avusturya büyükelçisi yurda döndü

Avusturya Parlamentosu'nun “soykırım" kararı nedeniyle istişareler için geri çağrılan Viyana Büyükelçisi Hasan Göğüş Türkiye'ye geldi. Göğüş'ün saat 01.30'da Ankara'ya gideceği öğrenildi.

Avusturya Parlamentosu'nun "soykırım" kararı nedeniyle istişareler için geri çağrılan Viyana Büyükelçisi Hasan Göğüş Türkiye'ye geldi.

Türk Hava Yolları'nın TK-1888 sefer sayılı uçağıyla saat 23.10'da Viyana'dan İstanbul'a gelen Göğüş, Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda gazetecilere bir açıklama yapmadı. Göğüş'ün saat 01.30'da Ankara'ya gideceği öğrenildi.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN