Türkiye'nin kritik maçını Ersin Düzen anlatacak

Türkiye'nin kritik maçını Ersin Düzen anlatacak

A Milli Futbol Takımı'nın Çek Cumhuriyeti karşılaşmasını anlatacak spor spikeri belli oldu. Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu(TRT) Çek Cumhuriyeti karşılaşması için Ersin Düzen’i görevlendirdi.

Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçının TRT spikeri belli oldu. Milli Takımımız'ın Çek Cumhuriyeti ile saat 22:00'de karşı karşıya geleceği mücadelede mikrofon başındaki ismin Ersin Düzen olacak.

Sporcope'un aktardığına göre. A Milli Takım'ın daha önce oynadığı Hırvatistan ve İspanya karşılaşmalarında da mikrofon başında olan Ersin Düzen, böylelikle Türkiye'nin üçüncü maçını da seyircilere aktaran isim olacak.

TEPKİ TOPLAMIŞTI

Ersin Düzen'in TRT'deki Milli maç anlatımları eleştiri konusu oldu. Usta spiker Yalçın Çetin'e Milli Takım'ın maçlarının verilmemesi sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.
Milli maçları Yalçın Çetin'in anlatması için sosyal medyada hashtag başlatan Türk taraftarların Düzen'in Çek Cumhuriyeti maçını anlatacağı haberlerinin ardından nasıl tepkiler vereceği ise merak konusu oldu.

ERDOĞAN'IN İFTARINA FRANSA'DAN GELMİŞTİ

Ersin Düzen, Türkiye-İspanya karşılaşması sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın düzenlediği iftar için Türkiye'ye gelmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN