Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliğine saldırı

Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliğine saldırı

Moskova'da Türkiye Büyükelçiliği önünde Rus uçağının Türkiye tarafından düşürülmesini protesto eden grup, binaya yumurta ve taşlarla saldırdı, elçiliğin camları kırıldı.

Türk jetlerinin Suriye sınırında sınır ihlali yapan ve tüm uyarılara rağmen ihlale devam eden Rus uçağını düşürmesinin ardından Moskova yönetiminden gelen provokatif açıklamalar, Rus milliyetçileri harekete geçirdi. Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliği, gösteri yapan grubun taşlı ve yumurtalı saldırısına uğradı.

15-11/25/aa_picture_20151125_6895672_high

15-11/25/aa_picture_20151125_6895665_high

 

İşte saldırı anları:

Elçiliğin camları kırıldı

Rusya Savunma Bakanlığının, Su-24 tipi savaş uçağının düşürüldüğünü açıklamasında sonra Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliği önünde protesto yapan bir grup, binanın camlarına yumurta attı.

15-11/25/aa_picture_20151125_6895667_high

15-11/25/aa_picture_20151125_6895666_high

Çeşitli sloganlar atan protestocular, elçilik binasına taşlarla saldırdı. Binanın 2. ve 3. katındaki camlar kırıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN