Türkiye'nin yeni keskin nişancı tüfeği geliyor

Türkiye'nin yeni keskin nişancı tüfeği geliyor

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) tarafından üretilen ve tüm dünyada dünyada büyük başarı sağlayan Mili Piyade Tüfeği MPT-76’den sonra yeni silah için çalışmaların başladı iddia edildi.

Haber7'nin haberine göre ,Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) tarafından üretilen ve tüm dünyada dünyada büyük başarı sağlayan Mili Piyade Tüfeği MPT-76’den sonra yeni silah için çalışmaların başladı iddia edildi.

50 KALİBRELİK KESKİN NİŞANCI TÜFEĞİ

Daha önce "7.62 mm Keskin Nişancı Tüfeği" projesiyle Türkiye'nin ilk milli keskin nişancı tüfeği JMK Bora-12 üretilmişti. Şimdi ise MKEK 50 Kalibrelik keskin nişancı tüfeği için kolları sıvadı. MKEK tarafından tasarlanan yeni silahın demosu olduğu iddia edilen bir fotoğraf Savunma Sanayii araştırmacıları tarafından sosyal medya sitesi Twitter'dan paylaşıldı.

IDEF 2017'DE GÖSTERİME ÇIKABİLİR

Yeni keskin nişancı tüfeğinin ilk olarak IDEF 2017’de gösterime çıkacağını tahmin ediliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN