Uçak bileti olan vatandaşlar sokağa çıkma yasağından muaf olacak

Uçak bileti olan vatandaşlar sokağa çıkma yasağından muaf olacak

Koronavirüs (covid-19) tedbirleri kapsamında hafta sonları uygulanacak kısmi sokağa çıkma yasağı saatleri içerisinde uçak bileti olanlar havalimanlarına gidip gelebilecek.

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, hafta sonları, sokağa çıkmanın kısıtlandığı saatlerde uçuşu olan vatandaşların uçak biletleriyle havalimanlarına seyahat edebileceğini söyledi.

İçişleri Bakanlığı tarafından 20 Kasım 2020 Cuma gününden itibaren uygulanacak kısmi sokağa çıkma yasağında, uçak seyahati yapacak yolcuların ikamet ettikleri yer ile havalimanları arasında gidip gelmelerinde bir engel bulunmuyor. Uçak yolculuğu yapacak vatandaşlar, sokağa çıkma yasağından muaf tutuldu.

UÇAK BİLETİNİZİ GÖSTEREREK SOKAĞA ÇIKABİLİRSİNİZ

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Değerli misafirlerimiz; Türk Hava Yolları olarak güvenli seyahat standartlarımız ile sizleri ağırlamaya devam edeceğiz. Hafta sonları, sokağa çıkmanın kısıtlandığı saatlerde uçuşu olan misafirlerimiz uçuş belgeleri ile havalimanı ulaşımlarını gerçekleştirebilirler."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN