UEFA, Fransa'daki taraftar şiddetini kınadı

UEFA, Fransa'daki taraftar şiddetini kınadı

UEFA, EURO 2016'da Marsilya’da İngiltere ve Rusya arasında oynanacak maç öncesi iki takım taraftarları arasında çıkan olayları kınadı.

UEFA, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) bu akşam Marsilya’da İngiltere ve Rusya arasında oynanacak maç öncesi iki takım taraftarları arasında çıkan olayları kınadı.

'ŞİDDET OLAYLARINA KARIŞANLAR FUTBOLDA YER ALAMAZ'

UEFA'dan yapılan yazılı açıklamada, "UEFA, Marsilya'da çıkan olayları kınıyor. Bu tür şiddet olaylarına karışanlar, futbolun içinde yer alamaz." ifadeleri yer aldı.

Marsilya’da İngiltere ve Rusya arasında bu akşam oynanacak maç öncesi iki takım taraftarları arasında çıkan kavgada 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

CENEVRE / AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN