UEFA: Şiddet devam ederse diskalifye ederim

UEFA: Şiddet devam ederse diskalifye ederim

UEFA; İngiltere ve Rusya'yı taraftarların bir daha şiddet olayları çıkarması halinde ihraç edilebilecekleri konusunda uyardı.

UEFA, Marsilya'yı birbirine katan İngliliz ve Rus taraftarlarının bir daha şiddet olaylarına karışması durumunda iki takımı da turnuvadan ihraç edeceğini açıkladı.

UEFA, RUSYA FEDERASYONU'NA SORUŞTURMA AÇMIŞTI

UEFA'dan daha yapılan açıklamada, RFS'ye, taraftarlarının çıkardığı olaylar, ırkçı davranışlar ve meşale yakılması nedeniyle soruşturma açıldığı ifade edilmişti. UEFA, Fransa'nın Marsilya kentinde İngiltere ile Rusya arasında oynanan maç öncesi de iki takım taraftarları arasında çıkan olayları dün kınamıştı ve bu türşiddet olaylarına karışanların futbolun içinde yer alamayacağını belirtmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN