Ukrayna Devlet Başkanı koronayı yendi

Ukrayna Devlet Başkanı koronayı yendi

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, 9 Kasım'da yakalandığı koronavirüsü hastanedeki tedavisinin ardından yendi. Zelenskiy'nin son testi negatif çıktı.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, son yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Zelenskiy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Nihayet koronavirüs testim negatif. Ateşim 36,6. Pozitifim, çünkü testim negatif. Artık işin başındayım. Yoğun bir gün olacak ama çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

HASTANEDE TEDAVİ GÖRÜYORDU

9 Kasım’da koronavirüs testi pozitif çıkan Zelenskiy, tedbir amacıyla hastanede tedavi görüyordu. Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Andriy Yermak’ın da koronavirüsü atlattığı bildirildi.

SAĞLIK BAKANI DA KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Ukrayna Sağlık Bakanı Maksim Stepanov, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Ukrayna Sağlık Bakanı Maksim Stepanov, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Arkadaşlar, dikkatli olmama ve tüm güvenlik kurallarına uymama rağmen maalesef, pozitif Covid-19 test sonucu aldım" ifadelerine yer verdi. Ukraynalı Bakan, çalışmalarını evden sürdürdüğünü belirtti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN