Ukrayna'da 'superman' dehşeti: 3 kişiyi öldürdü

Ukrayna'da 'superman' dehşeti: 3 kişiyi öldürdü

Ukrayna'nın Donetsk bölgesindeki Slavyansk kentinde 'Superman' hırkası giymiş bir kişi arkadaşı boğarak öldürdükten sonra arkadaşının oda arkadaşı ve annesini öldürdü.

Ukrayna’da ‘Süpermen’ hırkası giyen 26 yaşındaki bir kişi, arkadaşını boğarak öldürdü. İzlerini ‘örtmeye’ uğraşan katil zanlısı, öldürdüğü kişinin oda arkadaşı ve annesini de öldürdü.

Olay, Ukrayna’nın Donetsk bölgesindeki Slavyansk kentinde meydana geldi. Süpermen hırkası giymiş 26 yaşındaki kişi, bir arkadaşının dükkanına giderek onunla tartışmaya başladı. Daha sonra arkadaşını iple boğarak öldürdü. Polisten yapılan açıklamada, katil zanlısının ‘izlerini örtmek’ için öldürdüğü kişinin oda arkadaşını ve annesini de öldürerek olay yerinden kaçtığı ifade edildi. Zanlı polis tarafından gözaltına alındı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN