Uludağ'da kar hasreti sona erecek

Uludağ'da kar hasreti sona erecek

Yılbaşı için Uludağ'ı seçen tatilcileri sevindiren haber Meteroloji'den geldi. Uludağ'da kar hasreti sona erecek.

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da yarından itibaren kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden aldığı bilgiye göre, hafta ortasından itibaren soğuk ve yağışlı sistemin etkisine girecek ülkenin büyük bölümünde yoğun kar yağışları ve hissedilir derecede sıcaklık düşüşleri olacağı tahmin ediliyor.

Marmara'nın doğusunda kuvvetli ve yer yer yoğun olacağı öngörülen kar yağışlarının Uludağ'daki kar hasretini de sona erdirmesi bekleniyor.

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da bugün 0 ve 5 derece olan en düşük ve en yüksek hava sıcaklığının, sıfırın altında olmak üzere yarın 4-3, perşembe günü 10-7 ve cuma günü ise 12-8 derece olacağı tahmin ediliyor.

#http://www.karar.com/gundem-haberleri/30-aralik-carsamba-gunu-istanbulda-kar-yagacak-yilbasinda-istanbulda-kar-var-62918#

Kar yağışı beklentisinin yeni yıl öncesinde otellerdeki rezervasyon hareketliliğini artırdığı öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN