Ünlü iş adamı Nejat Güllü serbest bırakıldı - Son dakika haberleri

Ünlü iş adamı Nejat Güllü serbest bırakıldı - Son dakika haberleri

Hakkında yakalama kararı çıkarılan ünlü baklavacı Nejat Güllü yakalandı. Ünlü iş adamı Güllü adliyeye sevk edildikten sonra serbest bırakıldı. Güllü için ayrıca yurt dışına çıkış yasağı konuldu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Başsavcı Vekili İsmail Uçar tarafından yürütülen TUSKON'a yönelik soruşturma kapsamında, gözaltına alınan 38 şüphelinin mahkemece serbest bırakılmasına savcılıkça yapılan itiraz, nöbetçi hakimliklerce karara bağlanmıştı.

GÖZALTINA ALINDIKTAN SONRA SERBEST KALMIŞTI

Soruşturma çerçevesinde gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan iş adamı Nejat Güllü'nün de aralarında bulunduğu 9 şüpheli hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmıştı. Nöbetçi İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliği 3, İstanbul 8. Sulh Ceza Hakimliği 4 ve İstanbul 10. Sulh Ceza Hakimliği ise 2 şüpheli hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmasına hükmetmişti.

İstanbul 8. Sulh Ceza Hakimliği'nce hakkında yakalama kararı çıkarılan ünlü baklavacı Nejat Güllü bugün akşam saatlerinde Kağıthane'deki fabrikasında yakalandı. Bir noter işlemi yapmak üzereyken hakkındaki FETÖ'den arama kararı deşifre olan ünlü işadamı Kağıthane'de gözaltına alınarak İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

SERBEST BIRAKILDI

Hakkında yakalama kararı bulunan İşadamı Nejat Güllü çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. Güllü'ünün serbest bırakılma gerekçeleri arasında ise sağlık problemleri, yaşı, ve delil durumunun lehine değişme ihtimali ve FETÖ / PDY terör örgütü hakkında yaptığı ihbarlar yer aldı. Güllü için ayrıca yurt dışına çıkış yasağı konuldu.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN