Ünlü şarkıcı Adele makyajsız haliyle görenleri şaşırttı | Magazin haberleri

Ünlü şarkıcı Adele makyajsız haliyle görenleri şaşırttı | Magazin haberleri

Ünlü şarkıcı Adele önceki gün Kanada'nın Toronto kentinde objektiflere makyajsız takıldı. Görenlerin tanıyamadığı ünlü sanatçı hayvanat bahçesini gezdi.

Ünlü şarkıcı Adele önceki gün Kanada'nın Toronto kentinde objektiflere takıldı. 28 yaşındaki şarkıcı, üzerinde günlük giysileri ve makyajsız yüzüyle hayvanat bahçesini gezdi. Bir ara sıcaktan bunalınca da paltosunu çıkarıp beline bağlayan Adele'e bir koruma görevlisi gezisi boyunca eşlik etti. Ünlü şarkıcının minik köpeğini de yanından ayırmadığı dikkat çekti.

16-10/08/157997pcnex_adele001.jpg

10 YIL ARA VERDİ

Adele, dört yaşındaki oğlu Angelo’nun büyürken hiçbir anını kaçırmamak için 10 yıl boyunca ülke dışında konser turuna çıkmayacağını belirtti.

16-10/08/157997pcnex_adele007.jpg

Hayatındaki en büyük önceliğin oğlu olduğunu belirten Adele, yıllar önce de sevgilisiyle ve yeni doğan çocuğuyla vakit geçirmek için kariyerine dört yıl ara vermişti. Grammy ödüllü şarkıcı, dört yıl aranın ardından 2015’te "Hello" isimli albümüyle geri dönmüştü. Adele ilk albümü ‘19’dan sonra 2011 yılında çıkardığı ‘21’ ile Guinness Rekorlar Kitabı'na çok sayıda rekor ile giriş yaptı. İngiltere'de bir yıl içinde üç milyondan fazla kopya satan ilk sanatçı oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN