Urla Belediyesi'nin kayyumu görevden alındı

Urla Belediyesi'nin kayyumu görevden alındı

Görevden alınan eski Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz'un yerine kayyum olarak atanan Kaymakam Önder Can görevden alındı.

İçişleri Bakanlığı, İzmir'in Urla ilçesine kayyum olarak atanan Önder Can'ı görevden aldı. Aynı zamanda Urla Kaymakamı olan Can'ın yerine Antalya'nın Kemer ilçesi kaymakamı Murtaza Dayanç atandı.

Urla Belediye başkanı iken FETÖ soruşturması kapsamında görevden alınan Burak Oğuz'un yerine kayyum olarak atanan Önder Can İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alındı. Aynı zamanda Urla kaymakamlığı görevini de sürdüren Can'ın yerine Antalya Kemer ilçesi kaymakamı Murtaza Dayanç'ın atandığı belirtildi. Karar sonrası açıklama yapan Dayanç, "Yaklaşık 1,5 yıldır Kemer'de görev yapıyordum. Ben de bakanlığımızın aldığı görevlendirme kararını bugün sabah öğrendim. Hayırlısı olsun. Gelip görevimize başlayacağız" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN