Uşak ve Amasya için zorunlu karar: Bazı araziler toplulaştırılacak

Uşak ve Amasya için zorunlu karar: Bazı araziler toplulaştırılacak

Uşak ve Amasya'da bulunan bazı araziler için kamu yararı gözetilerek zorunlu toplulaştırma uygulanacak. Söz konusu Cumhurbaşkanı kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Uşak ve Amasya'daki bazı araziler için kamu yararı gözetilerek zorunlu toplulaştırılacak.

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı kararları, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, Uşak'ın Ulubey ilçesine bağlı Hasköy köyünde, Devlet Su İşleri (DSİ) 2. Bölge Müdürlüğünce zorunlu arazi toplulaştırması uygulanmasına karar verildi.

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesine bağlı bazı mahallelerde de DSİ 7. Bölge Müdürlüğü'nce arazi toplulaştırmasının yanı sıra tarla içi geliştirme hizmetleri yapılacak. 

Toplulaştırma sınırları içinde olmasına karşın toplulaştırma kriterlerine uygun olmayan yerlerle teknik olarak arazi toplulaştırma sahasına dahil edilmesi uygun bulunmayan tepelik, taşlık, çukurluk ve yoğun sabit tesis bulunan alanlar uygulama dışında bırakılacak.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN