Uşak'ta kadına şiddet: Eşine ateş açtı

Uşak'ta kadına şiddet: Eşine ateş açtı

Uşak'ta Gökhan A. isimli kişi, tartıştığı eşine silahla ateş etti. Şüpheli gözaltına alınırken durumu ciddi olan kadın hastaneye kaldırıldı.

Uşak'ta bir kadın tartıştığı eşinin silahlı saldırısına uğradı.

Olay, bugün saat 02.30 sıralarında Köme Mahallesi 1'inci Yurt Sokak'ta meydana geldi. Gökhan A. (35) yönetimindeki 64 LC 869 plakalı kamyonetiyle seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi G.A. (34) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzeri Gökhan A.'nın tabancayla ateş açtığı eşi G.A., yaralandı. Yaralanan kadın, ihbar üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisi devam eden G.A.'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Olayın ardından kaçan Gökhan A., bir süre sonra polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN