Üst düzey yetkili: Rus Büyükelçiye suikast tek kişi işi değil | Son dakika haberleri

Üst düzey yetkili: Rus Büyükelçiye suikast tek kişi işi değil | Son dakika haberleri

Hükümetten üst düzey bir yetkili, Associated Press haber ajansına yaptığı açıklamada, Rusya Büyükelçisi'ne suikast düzenleyen saldırgan Mevlüt Mert Altıntaş'ın yalnız hareket etmediğini söyledi.

Rusya Büyükelçisi Andrey Karlov'a yönelik suikastla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Karlov'u öldüren çevik kuvvet polisi Mevlüt Mert Altıntaş'ın bağlantıları araştırılırken üst düzey bir hükümet yetkilisi  Associated Press haber ajansına konuştu.

SUİKAST PROFESYONEL İŞİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bağlantıları inceleniyor, araştırılıyor. Zaten bağlantılar çıkmaya başladı" açıklamasından sonra ismini açıklamayan üst düzey bir yetkili "Tamamen profesyonelce" olarak tanımladığı suikast için "tek adam işi değil" ifadesini kullandı. Türk yetkili, söz konusu terör eyleminin, çok iyi planlanmış bir saldırı olduğunu da söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN