Uyuşturucuyu yangın söndürme tüpüne gizlemişler

Uyuşturucuyu yangın söndürme tüpüne gizlemişler

Büyükçekmece'de yangın söndürme tüplerine gizlenmiş 24 kilogram eroin ele geçirilen operasyonda yakalanan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Jandarma Komutanlığı ekipleri, yüklü miktarda uyuşturucu maddenin yurt dışına sevk edileceği ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Teknik ve fiziki takip sonucu Ö.Ö'nün uyuşturucu maddenin yurt dışına sevkiyatını yapmak üzere hazırlık yaptığını belirleyen ekipler, 28 Şubat'ta Mimar Sinan Merkez Mahallesi E-5 karayolu üzerinde şüphelinin aracını durdurdu.

ŞÜPHELİLERİN KOKULU ŞEKERLİ SAKIZ ÖNLEMİ

- Şüphelilerin kokulu şekerli sakız önlemi

Şüphelinin aracında narkotik köpeği "Etap" ile yapılan aramada, köpeğin tepki vermesi üzerine bagajdaki 3 yangın söndürme tüpü jandarma ekiplerince incelendi.

Basınç vanaları boş göstermesine rağmen ağır olmasından şüphelendikleri yangın söndürme tüplerini kontrol eden jandarma ekipleri, preslenerek gizlenmiş 24 kilogram eroin buldu.

Şüphelilerin, narkotik köpeklerinin tepki vermesini önlemek için tüp kapaklarına kokulu şekerli sakız yapıştırdığı belirlendi.

Şüpheli Ö.Ö ve yanında bulunan N.D. gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ö.Ö tutuklanırken, N.D adli kontrol şartıyla salıverildi.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN