Van Gölü Ekspresi öğrenci tam yataklı bilet fiyatları | Van Gölü Ekspresi güzergâhı nereden geçiyor?

Van Gölü Ekspresi öğrenci tam yataklı bilet fiyatları | Van Gölü Ekspresi güzergâhı nereden geçiyor?

Son yıllarda özellikle gençler tarafından yoğun ilgi gören Van Gölü Ekspresi öğrenci, tam yataklı bilet fiyatları merak ediliyor. karar.com olarak, Van Gölü Ekspresi güzergâhı nereden geçiyor ve biletler nereden alınır sorularını yanıtladık.

Tatvan’a yani Bitlis’e kadar devam eden Van Gölü Ekspresi, Doğu Ekspresi’nde yer bulamayanlar tarafından yeni bir alternatif olarak tercih ediliyor. Peki, Van Gölü Ekspresi güzergâhı nereden geçiyor, öğrenci, tam yataklı bilet fiyatları ne kadar ve neden bilet bulunamıyor? İşte tüm bilgiler…

NEDEN BİLET BULUNAMIYOR?

Daha çok gençler tarafından tercih edilen ve özellikle sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlarla popülaritesi artan Van Gölü Ekspresi, seyahatseverlerin yeni gözdesi olmuş durumda. İlginin artmasıyla bilet bulmak oldukça güç hale gelirken, Van Gölü Ekspresi’ne neden bilet bulunamıyor? araştırmasına neden oluyor. Y

etkililer ise bilet bulmaktaki sıkıntının, Doğu Ekspresine olan aşırı talep nedeniyle yer bulamayan vatandaşların ilgiyi Van Gölü Ekspresi’ne çevirmesinin neden olduğunu belirtiyor.

GÜZERGÂH ANKARA’DAN BAŞLIYOR

Van Gölü Ekspresi'ne İstanbul’dan başlangıç yapabilmek henüz mümkün değil. Seferler Ankara Tren Garı’ndan başlıyor. Ankara’da başlayan güzergâh, sırasıyla Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Malatya, Elazığ, Bingöl ve Muş güzergâhı üzerinden Bitlis’in Tatvan ilçesine kadar devam ediyor.

Her Salı ve Pazar günü saat 11.00’da Ankara’dan başlayan Van Gölü Ekspresi, 25 saat süren yolculuğun ardından Van Gölü’nün batısında yer alan Bitlis’in Tatvan ilçesine kadar devam ediyor.

20-01/31/van-golu-ekspresi.jpg

BİLET FİYATLARI

Van Gölü Ekspresi için biletleri TCDD’nin resmî sitesinden almak mümkün, bununla birlikte pek çok seyahat sitesinden de biletler alınabiliyor. Bilet fiyatları, pulman vagonda koltuk fiyatı 47 TL. Örtülü kuşetli vagonda ise kişi başı fiyat 62 TL. Yataklı vagonda ise iki kişilik odada kişi başı fiyat 96 TL. Eğer bu odada tek başına kalmak isterseniz ödemeniz gereken tutar 116 TL.

BİLET ALMAK İÇİN TIKLAYIN

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN