Van'da şehit olan Önder Ertaş'ın Kozan'daki evinde yas var

Van'da şehit olan Önder Ertaş'ın Kozan'daki evinde yas var

Van'ın Edremit ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Özel Harekat Polisi Önder Ertaş'ın, Adana'nın Kozan ilçesindeki baba evinde yas var.

Van'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda şehit düşen polis memuru Önder Ertaş'ın Adana'nın Kozan ilçesindeki baba ocağında yas var.

Şehit polis memuru Ertaş'ın babası Durmuş Ali ve annesi Emine Ertaş'a acı haber, sağlık görevlileri eşliğinde İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli müdürler tarafından verildi.

İstanbul'da defnedilecek

Acı haberin verilmesinin ardından, şehidin baba evine Türk Bayrağı asıldı, taziye çadırı kuruldu. Şehit haberini duyan akraba ve ailenin yakınları, şehidin baba evine gelerek taziyede bulundu.

Evli ve 4 ve 8 yaşında iki kız çocuğu babası olduğu öğrenilen şehit Ertaş'ın cenazesinin eşi Arzu Ertaş'ın isteği üzerine ailesinin yaşadığı İstanbul'da toprağa verileceği öğrenildi. 

ADANA/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN