Vatandaşlar hafta sonunda Uludağ’a akın etti

Vatandaşlar hafta sonunda Uludağ’a akın etti

Sömestr ve hafta sonu tatili nedeniyle günübirlikçi tatilciler Uludağ'a akın etti. Akşam saatlerinde dönüş yapmak isteyen günübirlikçiler teleferik gişelerinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Kış turizminin gözde mekanlarından olan Uludağ sömestr ve hafta sonu tatili nedeniyle günübirlikçi tatilcilerin akınına uğradı.

Geçtiğimiz günlerde etkili olan yoğun kar yağışı ve fırtınanın dinmesini fırsat bilen tatilciler Uludağ’a akın etti. Kar kalınlığının 130 santimetreye ulaştığı tatil merkezinde gün içerisinde hava sıcaklığı en düşük sıfırın altında eksi 16, en yüksek sıfırın altında eksi 7 olarak ölçüldü. Akşam saatlerinde dönüş yapmak isteyen günübirlikçiler teleferik gişelerinde uzun kuyruklar oluşturdu. İçeride yer kalmayınca kuyruk 2. oteller bölgesinde bulunan otellere kadar uzadı.

BURSA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN