Veli Kavlak futbola veda mı ediyor?

Veli Kavlak futbola veda mı ediyor?

Beşiktaş’ın gurbetçi futbolcusu Veli Kavlak futbolu bırakabileceğini söyledi. Veli ”dördüncü operasyon da yardımcı olmazsa futbol yaşamım bitecek.” şeklinde konuşarak Beşiktaşlı taraftarları şok etti.

Beşiktaş’ın sakatlıklardan başını kurtaramayan Veli Kavlak’ın futbol hayatı bitebilir. Son 1.5 sezonda omuzundan 3 ameliyat geçiren Veli, bir türlü istediği forma ulaşamadığı gibi geçen hafta da boyun fıtığı ameliyatı geçirmişti. Yaşadığı 4 ameliyat sonrası adeta yıkılan Veli Kavlak futbolu bırakma noktasına geldiğini söyledi.

FUTBOL HAYATI BİTİYOR MU?

Avusturya’nın Kronen Zeitung gazetesine son durumu ile ilgili açıklama yapan tecrübeli futbolcu, bu operasyonun başarısız geçmesi halinde futbol yaşantısının biteceğini açıklayarak taraftarları şok etti.

İşte Veli Kaylak’ın söylemleri…

“Yanlış kararlar bana çok şeye mal oldu, belki de kariyerimi bitirecek. Beş gün önce antrenmanda büyük acı hissettim. Vücudumun sağ tarafını hiç hareket ettiremiyordum. Bir nörolog boynumda, omuz eklemine giden sinirlerin olduğu yerde fıtık olduğunu söyledi. Bu, bir yıl önce de tespit edilmişti fakat umursanmadı. Bu operasyon da cevap vermezse futbol hayatım bitecek.” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN