Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'ya ablasından sitem

Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'ya ablasından sitem

Oğlu Xess Xava ile doğup büyüdüğü İbiza'da olan Yolanthe Cabau'ya ablası sitem etti. Hollanda basınına konuşan Rebecca Cabau, "Yeğenimi göremedim. Xess'in fotoğraflarını sosyal medyadan takip ediyorum" diye konuştu.

Yolanthe Cabau, önceki gün de Hollanda basınının manşetlerini süsledi.

Kendisi de İbiza'da olmasına rağmen Yolanthe Cabau'ya ulaşamadığını söyleyen abla Cabau, "Defalarca onu aradım ama aramızdaki dargınlığa son vermemeye kararlı" dedi. Rebecca Cabau, eniştesi Wesley Sneijder'e de ulaşmaya çalıştığını ama geri dönüş alamadığını sözlerine ekledi.

16-03/31/1459405537922

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN