West Ham deplasmanda Everton'ı 3-2 yenmeyi başardı

West Ham deplasmanda Everton'ı 3-2 yenmeyi başardı

Premier Lig'de devler ligine katılma mücadelesi veren West Ham, Everton deplasmanında 2-0 geriye düştüğü mücadeleyi 3-2 kazandı.

Goodison Park'ta Everton'un West Ham'ı ağırladığı maç müthiş bir sona sahne oldu. Bu sezon evinde aldığı kötü sonuçlarla dikkat çeken ve deplasmanda daha fazla puan toplayan Everton, Bilic'in çalıştığı West Ham karşısında 13. dakikada Romelu Lukaku ve 56. dakikada Aaron Lennon ile 2-0 öne geçti.

Emenike 61 dakika oyunda kaldı

Emenike'nin ilk 11'de maça başlayıp 61. dakikada yerini Diafra Sakho'ya bıraktığı West Ham ise maçın son bölümünde adeta şahlandı!

78. dakikada Michail Antonio ile farkı 1'e indiren, 81. dakikada ise Emenike'nin yerine oyuna giren Diafra Sakho'nun golüyle 2-2'yi yakalayan West Ham, maçın son dakikasında Dimitri Payet ile bir gol daha bulup 3-2 galip geldi.

Bilic'in talebeleri böylece üst üste 3. galibiyetini alıp 49 puana yükseldi ve Avrupa kupaları mücadelesini kayıpsız sürdürdü.

Everton ise 15. iç saha maçında 7. yenilgisini almış oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN