Whatsapp karanlık mod (gece) özelliği ne zaman gelecek?

Whatsapp karanlık mod (gece) özelliği ne zaman gelecek?

En popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından olan WhatsApp, gece modu veya karanlık mod özelliğini kullanıcılarının hizmetine sunmaya hazırlanıyor. Peki kullanıcıların heyecanla beklediği WhatsApp karanlık mod özelliği ne zaman gelecek? İşte ayrıntılar…

 

WhatsApp dışında pek çok uygulamada da kullanılan karanlık mod istağe bağlı olarar hem iOS, hem de Android cihazlarda etkin hale getirilecek. Kullanıcılar da bunun detaylarını merak ediyor. Peki WhatsApp gece modu ne işe yarayacak? İşte merak edilen konunun detayları…

KARANLIK MOD NE ZAMAN GELECEK?

En popüler anlık mesajlaşma ve görüşme uygulamalarından olan WhatsApp, pek çok uygulamada kullanılan Karanlık Mod özelliğini kullanıcılarının hizmetine sunmaya hazırlanıyor.
Android ve iOS sistemlerinin her ikisinde de 'Karanlık Mod' seçeneğini sunmayan WhatsApp, gelen bilgilere göre bu özelliği hizmete sunmak için üzerinde son çalışmaların yapıldığı söyleniyor.
Şirket yetkilileri tarafından gece modu özelliği hakkında şimdilik resmi bir açıklama yapılmadı.
Özellikle WhatsApp APK dosyalarını inceleyerek önümüzdeki dönemde gelecek özellikleri açığa çıkaran WABetaInfo, daha önce de Twitter'ın Karanlık Mod özelliğinin geleceğini kullanıcılara duyurmuştu.

19-11/20/whatappjpgg.jpg

WHATSAPP GECE MODU ÖZELLİĞİ NE İŞE YARAR?

Bilindiği üzere akıllı telefon kullanıcılarının en çok şikayet ettiği konulardan birisi telefonların enerjisinin erken tükenmesidir. Herkes şarj aletsiz veya yedek şarjsız dışarı adım atamaz hale geldi.

Bu karanlık mod, ara yüzü özellikle OLED / AMOLED ekranlı telefonları çok daha az enerji harcayan cihazlar haline getiriyor.

Bununla birlikte karanlık ortamda mesajlaşmayı da kolaylaştıran koyu ara yüz modu, siyah seçeneğiyle kullanıcısına en iyi hizmeti veriyor.

Gece modu hem kullanıcısının gözünü yormaması açısından hem de cihazların pil ömrünü uzatması açısından dolayı çokça tercih ediliyor. WhatsApp kullanıcıları da bu özelliğin bir an önce gelmesini bekliyorlar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN