Yalçın Dümer kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte hayat hikayesi

Yalçın Dümer kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte hayat hikayesi

90'lar Türkiyesinin en popüler magazin figürlerinden biri olan Yalçın Dümer, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Oyuncu Defne Halman, oyuncu Serpil Çakmaklı ve şarkıcı Esra Balamir ile evlilik yaşayan Yalçın Dümer'in 'Merve' adında bir kızı bulunuyor. İşte biyografisi...

'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programına konuk olan Yalçın Dümer, uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarında boy gösterdi. Özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, 90'lı yıllarda magazin dünyasında yaşanmış fakat ekranlara yansımamış detayları anlattı..

YALÇIN DÜMER'İN HAYAT HİKAYESİ

1965 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Kabataş Erkek Lisesi'nden mezun oldu. Konservatuar öğrencisiyken babasından izin giderek İstanbul Şehir Tiyatrosu'na girdi.

Yalçın Dümer, 1986 yılında 'Asılacak Kadın' adlı sinema filminde Müjde Ar ile birlikte oynadığı rolle adını duyurdu.

1994 yılında 'Bize Nasıl Kıydınız' adlı sinema filminde Fatma Belgen ile birlikte rol aldı. 'İşte Müzik, İşte Eğlence' adlı programı sunarak sinema filmi ve televizyon dizisi oyunculuğunun ardından sunuculuk kariyerine adım attı.

Ebru Cündübeyoğlu ile birlikte önce 'Çalar Saat', daha sonra 'Sabah Şekerleri' adlı programları sundu. Kanal D'de yayınlanan 'Televole' programının sunuculuğunu üstlendi.

1998 yılında 'Yaşama Hakkı' adlı sinema filminde Filiz Taçbaş, Erol Taş, Fikret Hakan ile başrolleri paylaştı.

Yalçın Dümer, 2010 yılında 'uyuşturucu kullanımını kolaylaştırmak' iddiasıyla yargılandığı davada hakkında beraat kararı verildi.

5c9e395845d2a00074843c66.jpg

ÖZEL YAŞAMI

1965 doğumlu olan Yalçın Dümer, 2021 yılı itibarıyla 56 yaşındadır.

İlk evliliğini tiyatro oyuncusu Defne Halman ile yaptı. 1993-1995 yılları arasında sinema oyuncusu Serpil Çakmaklı ile evli kaldı. Bu evliliğinden 'Merve' (d.1995) adında bir kızı oldu. 1998-1999 yılları arasında şarkıcı Esra Balamir ile evli kaldı.

Yalçın Dümer 1.80 metre boyunda, 77 kilo ve koç burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @yalcindumer, Twitter'da @yalcindumer kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN