Yaralı kurtulan Baydar: IŞİD militanı pis pis sırıtıyordu

Yaralı kurtulan Baydar: IŞİD militanı pis pis sırıtıyordu

Suruç'ta 32 kişinin öldüğü intihar saldırısında yaralanan SGDF yöneticisi İlke Başak Baydar, intihar eylemcisini patlamadan önce "pis pis sırıttığını" anlattı.

SGDF, Suruç’ta 20 Temmuz Pazartesi günü canlı bomba saldırısı sonucu 31 kişinin yaşamını yitirdiği olayın ardından yaşananları değerlendirmek için, Beyoğlu Cezayir Restoran’da basın açıklaması yaptı.

Suruç’ta canlı bomba saldırısı sonrası yaralanan Sosyalist Gençlik Derneği Federasyonu (SGDF) yöneticisi İlke Başak Baydar, fotoğraflarının medyada yayınlanmasından sonra bir arkadaşlarının canlı bombayı hatırladığını belirterek, “Patlama anından önce bir ateşleme ve ardından bir ses duyduk. O sırada onun yakınında olan halen yaralı olan bir arkadaşımız, dönüp o zaman görmüş. Pis pis sırıtan, patlamaya hazır bir şekilde duran katil IŞİD'liyi görüyor” dedi. 

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN