Yasak öncesi İstanbul'da trafik yine kilitlendi

Yasak öncesi İstanbul'da trafik yine kilitlendi

Saat 21.00'den itibaren başlayacak sokağa çıkma yasağı öncesinde İstanbul'da trafik yoğunluğu erkenden başladı. İBB verilerine göre yoğunluk saat 15.15'te yüzde 63'e yükseldi.

Hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı öncesi İstanbul'da trafik yoğunluğu erken saatlerde başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin trafik yoğunluk haritasına göre saat 15.15 itibarıyla yoğunluk yüzde 63'a ulaştı. 

Alınan karar kapsamında, Türkiye bu hafta sonu 4. kez sokak kısıtlamasına gidecek. 

Geçtiğimiz üç hafta sonu sokak kısıtlamasında özellikle cuma akşam saatlerinde İstanbul trafiğinde aşırı bir yoğunluk görülmüş zaman zaman yoğunluk yüzde 80'lere kadar çıkmıştı. 

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN