Türk Hava Yolları ucuz bilet kampanyası! THY 299 liraya yurt içi uçak bileti

Türk Hava Yolları ucuz bilet kampanyası! THY 299 liraya yurt içi uçak bileti

Türk Hava Yolları'nın 2-3 Ağustos 2022 tarihleri arasında yurtiçi uçak biletlerinde sağladığı indirim birçok kişi tarafından araştırılıyor. 2 ve 3 Ağustos tarihleri arasında Türk Hava Yolları'ndan indirimli uçak bileti almak isteyen vatandaşlar 1 Aralık 2022 ve 15 Aralık 2023 tarihleri arasında seyahat etmesi gerekmektedir.

Türk Hava Yolları herkesi sevindiren yeni kampanyasını açıkladı. Türk Hava Yolları'ndan Yurtiçi bileti alacak olan vatandaşlar 2-3 Ağustos tarihleri arasında indirimli bilet alabilecekler. Belirlenen kampanya tarihleri içerisinde bilet alan kişilerin 1 Aralık 2022 ve 15 Ocak 2023 tarihleri arasında uçuşlarını gerçekleştireceğini aktardı.

Türk Hava Yolları'ndan herkesi sevindiren kampanya

Türk Hava Yolları yeni kampanyası ile birçok kişinin yüzünü güldürdü. Vatandaşlara Türk Hava Yolları tarifeli seferler de geçerli olacak uçuşlar için uygun fiyata bilet alma imkanı tanındı. Kampanya, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yapılacak olan uçuşlarda Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarını tercih eden kişiler için geçerli olmayacak.

Türk Hava Yolları Uygun Bilet Kampanyası

Sunulan kampanya ile EcoFly ücret sınıfında bilet alan kişiler için 299.99 TL, ExtraFly ücret sınıfında bilet alan kişiler için 419.99 TL, PrimeFly ücret sınıfında bilet alan kişiler için de 449.99 TL olarak fiyat belirlendi.

Türk Hava Yolları'nın sunmuş olduğu uygun fiyata bilet kampanyası ile Ecofly ücret sınıfında bilet alan kişiler için bilet değişikliği ve iptal işlemleri yapılmayacaktır. Yapılan kampanya ile toplam 65280 adet koltuk ayrılmıştır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN