Yaşlı kadının 'maske' isyanı: 72 yaşındayım, Bizim canımız yok mu?

Yaşlı kadının 'maske' isyanı: 72 yaşındayım, Bizim canımız yok mu?

İstanbul'da 72 yaşındaki bir kadın, Kovid-19 denetimleri sırasında maske takmayan vatandaşlara sitem etti. 3 maskeyi üst üste taktığını söyleyen yaşlı kadın 'Maske takmıyorlar; ondan hastalık yayılıyor. Bizim canımız yok mu? 72 yaşımdayım şu an 3 tane maske takıyorum' diyerek tepki gösterdi.

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından denetimler sırasında 72 yaşındaki bir kadın, vatandaşların maske takmamasına tepki göstererek gözyaşlarına boğuldu.

3 maskeyi üst üste taktığını söyleyen yaşlı kadın "Böyle bizim sonumuz ne olacak. Onlar da taksalar maske. Onlar böyle yaparken hiçbir hastalık gitmiyor. Bakın ben kaç tane taktım maske.

Maske takmıyorlar; ondan hastalık yayılıyor. Bizim canımız yok mu? 72 yaşımdayım şu an üç tane maske takıyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN