Yavaş'tan 'Togo Kuleleri' paylaşımı: Haklı çıktık, doğru duvar yıkılmadı

Yavaş'tan 'Togo Kuleleri' paylaşımı: Haklı çıktık, doğru duvar yıkılmadı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, Sinan Aygün'ün Togo Kuleleri ile ilgili iddialarının mahkeme kararı ile de yalan olduğunu duyurdu: Yalan, iftira ve harama karşı mücadelemiz karşılığını buldu. Mahkeme, Togo Kuleleri'yle ilgili kararını verdi, biz haklı çıktık.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sinan Aygün'ün Togo Kuleleri ile ilgili iddialarının mahkeme kararı ile de yalan olduğunu duyurdu.

Twitter'dan paylaşım yapan Yavaş "Yalan, iftira ve harama karşı mücadelemiz karşılığını buldu. Mahkeme, Togo Kuleleri'yle ilgili kararını verdi, biz haklı çıktık. İftira, diz çökecekti, yine çöktü. Hak yerini bulacaktı, yine buldu. Doğru duvar yıkılmazdı, yine yıkılmadı. Ankara'mız için hayırlı olsun" ifadelerini kullanıldı.

TOGO KULELERİ TARTIŞMASI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eski CHP milletvekili Sinan Aygün hakkında 'terörizmin finansmanı hakkındaki kanuna muhalefet ve terör örgütüne yardım etmek' iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu.

Aygün de Ankara'daki Togo Kuleleri'ne ile ilgili Yavaş'ın kendisinden rüşvet istediğini iddia etmişti. Aygün, Yavaş ile CHP'li 3 belediye meclis üyesi hakkında Eskişehir yolundaki 'Togo Kuleleri' olarak adlandırılan inşaatın mühürlenmesinin ardından suç duyurusunda bulunmuştu.

İhraç istemiyle CHP Disiplin Kurulu'na sevk edilen Aygün, Yavaş ve ekibinin 25 milyon lira rüşvet istediğini öne sürmüştü. Aygün'ün iddiaları üzerine İçişleri Bakanlığı'nın müfettiş görevlendirmişti.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN