Yavuz Örnek kimdir? Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul Projesi toplantısında işaret etti

Yavuz Örnek kimdir? Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul Projesi toplantısında işaret etti

Kanal İstanbul ÇED raporu yayınlandı. Çevre Etki Değerlendirme raporunun yayınlanmasının ardından Ekrem İmamoğlu düzenlediği basın toplantısında Kanal İstanbul projesini eleştirdi ve Yavuz Örnek'in de bu projeye onay veren isimlerden biri olduğunu söyledi. Daha önce Nuh Peygamber ile konuştuğunu iddia eden Yavuz Örnek kimdir? soruları gündeme geldi... İşte Yavuz Örnek kimdir? sorusunun yanıtı ve detaylar...

Yavuz Örnek kimdir? sorusunun yanıtı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eleştirilerinin ardından gündeme geldi. ÇED raporu yayınlanan Kanal İstanbul Projesi ile ilgili tartışmalar sürerken, Ekrem İmamoğlu da eleştirilerini sürekli dile getiriyor. Bugün (25 Aralık 2019) basın toplantısı düzenleyen İBB başkanı, ÇED raporuna onay verenleri de eleştirdi.

EKREM İMAMOĞLU YAVUZ ÖRNEK'İ İŞARET ETTİ

Kanal İstanbul projesiyle ilgili basın toplantısı düzenleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ÇED raporuna onay verenleri eleştirirken bu kişilerin arasında, "Nuh Peygamber benimle cep telefonu ile konuştu." diyen uzmanların olduğunu söyledi. İmamoğlu'nun isim vermeden işaret ettiği kişi Yavuz Örnek'ti...

Dr. Yavuz Örnek, daha önce de Nuh Tufanı hakkındaki tuhaf açıklamaları ile gündeme gelmiş, Nuh Peygamber'in kendisine inanmayarak gemiye binmeyen oğlunu ikna etmek için cep telefonu ile görüştüğünü, Nuh tufanı sonrasında da gemiden güvercin yollanmadığını, uçan bir insansız hava aracı gönderildiğini iddia etmişti.

19-12/25/yavuz-ornek-2.jpg

YAVUZ ÖRNEK'İN KANAL İSTANBUL YORUMU

Ayrıca Yavuz Örnek, Kanal İstanbul Projesi ile ilgili, Karadeniz'in altında bir patlama olabileceğini, İstanbul Boğazının da yıkılacağını ve Kanal İstanbul'un bunun için şart olduğunu iddia etmişti.

Kanal İstanbul'un dezavantajları olduğunu da ekleyen Örnek, Terkos Gölü tuzlanabileceğini, dolayısıyla İstanbul'un içme suyu sorunu olabileceğini söylemişti.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN