Bereket ve bolluk yağacak!

Başak Burcu

Başak burcu, aklın gezegeni olarak bilinen merkür tarafından yönetilir. Özelliklerinden en belirgin olanı akıllı olmasıdır. Aşırı düzenli ve titiz olması simetri hastalığı ön plana çıkarır.

Hayatınızın kapılarını açacağınız bu bahar ayında yeni bir aşka dair gelişmeler oluyor. Doğru adımlar atıp ilişkinizde mükemmeli yaşayacak ve yaşatacaksınız.

Ticarette oldukça başarılı olan Başak burcu ömürleri boyunca çalışmak ister. Maddi konularda güzel gelişmeler yaşanacak ve parasal durumlarda değişimler olacak. Hayat standartları değişecek.

Hijyen konusunda taviz vermez ve hasta olan kişilere asla yaklaşmazlar. Karın bölgesinde sıkıntılar yaşayacaksınız. Abur cubur çok fazla tüketmeyin. Sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeyi tercih edin.

Esenlikle kalın...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.