Dik duruşunuz nerede olacağınızı belirler...

KOVA

Kariyer hayatınızda çabalarınızın karşılığını yavaş yavaş alıyorsunuz. İstenmeyen tüm sorunları ortadan kaldırmayı başaracaksınız.

İstediklerinizi yapabilmeniz için hareket özgürlüğünüzün ve bilgi birikiminizi ileri ve çağdaş seviyeye taşımanız zor olmayacak.

Hayatınızdaki dik duruşunuz radikal kararlar almanıza yardımcı olacak. Paylaşımlarınızda ne kadar samimi olduğunu ve kökten değişim yaracağınızı ortaya koyucak.

Sezgileriniz sayesinde etrafınızdaki insanların size karşı davranışlarını anlayıp ona göre hareket edeceksiniz.

Kova burcunun temel özelliğindeki adalet ve özgürlük ruhu insanlar arasındaki ırk, cinsiyet, sınıf ve renkten kaynaklanan ayrışmayı kabul etmeyecek.

Toplumsal konularda yardımlaşmaya dayalı bir sistem oluşturmak isteyeceksiniz.

Genellikle soğuk ve uzak duruş sergilemeniz herkes ile arkadaşlık yapmayacağınız anlama gelse de yakın dostlarınız sizin ne kadar çok arkadaş canlısı ve yardım sever biri olduğunuzu biliyor.

Aşk hayatınızda ciddi ve seviyeli bir ilişki istiyor olmanız partnerinizin size karşı olan davranışını belirliyor.

Bacak ve bileklerde kramplar dolaşım sorunları yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza önem göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Sağlıkla kalın...

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum