''Hoşgeldin'' Özgür ve mutlu hayat...

YAY

Yay burcunda doğanlar iyimser ve yufka yürekli bir yapıya sahip olduklarından kolay affederler. Dostluğa ve arkadaşlığa çok önem verirler.

Yeni insanlar ile tanışacak ve onların güvenini kazanacaksınız. Cana yakın davranışınız sayesinde çevrenizdeki kişilerin gönüllerini kazanacaksınız.

Yetenekli ve becerikli kişiliğe sahip olan Yay burcu bir çok işte başarılı olur. Bir işi düşünmekten çok yapmakla ilgilenir. İşinize hakim olmanız zorlaşan koşullar sabırlı duruşunuzla kolaylaşacak ve çözümler bulacaksınız. Bazı pürüzler çıkabilir ama kesin çözümler getireceksiniz. Özellikle parasal konularda kaynak bulup, önemli teklifler sunacaksınız.

Rekabette en güçlü burç olan Yay ciddi işlere imza atacak. Maddi ve manevi yönde geleceği şekillendirecek projeler sunacak.

Geçmişten ders alıp adımlarınızı daha temkinli atıyor olmanız sizi başarıya taşıyacak. Sorumluluklarınızın tam anlamı ile gerçekleştirmenin karşılığını bulmanızı, gideceğiniz yolda ilerlemenizi sağlayacak. Kazanma hırsı size mutlu ve özgür hayata ''Hoşgeldin'' dedirtecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.