Sonuçları ne olursa olsun durmak yok yola devam...

YAY

Sevgili Yay burcu, mücadele etmeniz gereken durumlar söz konusu olduğunda gerekeni yapacaksınız.

Eğitim, ticaret, hak ve hukuk alanlarında gelişmeler yaşanacak. Bu alanda ilerleyeceksiniz. Tüm çabalarınız sonuç verene kadar bu yolda durmadan çalışacaksınız.

Detay gereken işler için düğmeye bastınız. Ekstra üretken olacağınız döneme giriyorsunuz.

Birlikte hareket etmeye çalıştığınız yol arkadaşlarınıza dikkat etmelisiniz. Sizin iyi niyetiniz suistimal ediliyor.

Yeni deneyimler ve bakış açınız size olumlu sonuçlar getirecektir. Özveri ile yaptığınız tüm çalışmalardan sonuç alacaksınız.

BALIK

Sevgili Balık burcu, beklediğiniz desteği göremiyeceginiz endişesine kapıldınız. Aile içerisinde huzursuzluklar gelişebilir.

İletişim bölgenize girildiğinde kelimeleri seçerek kullanmanız gerekebilir. Sözleriniz, kendinizi güvende hissettiriyor.

Önümüzdeki haftalarda sağlığınızı ciddiye almalısınız. Ekstra beklemediğiniz durumlar gelişebilir.

Hızlı kararlar alıp, atılımlar yapacaksınız. Hedeflerinize ilerlerken yanlış kararlar alabilir. Maddi sıkıntılar söz konusu olabilir.

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda sürtüşmeler, gerginlikler yaşanacak. Planlamadığınız, alt yapısını oturmadığınız bir çok işler yüzünden

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum