Gezegenlerin burçlar üzerindeki etkileri: Kişilik ve davranış dinamikleri
- Güneş: Kişiliğin ana özünü ve öz güveni temsil eder. Güneş’in bulunduğu burç, kişinin genel karakteri ve yaşam amacı üzerinde belirleyici olur.
- Ay: Duygusal durumları, içsel ihtiyaçları ve sezgiyi temsil eder. Ay’ın bulunduğu burç, kişinin duygusal tepkilerini ve ilişkilerdeki davranışlarını etkiler.
- Merkür: İletişim, düşünce ve zeka ile ilişkilidir. Merkür’ün konumu, düşünce tarzını ve iletişim biçimini belirler.
- Venüs: Aşk, güzellik ve ilişkilerle bağlantılıdır. Venüs’ün bulunduğu burç, kişinin aşk anlayışını ve estetik tercihlerini etkiler.
- Mars: Enerji, tutku ve savaşma gücünü temsil eder. Mars’ın konumu, motivasyonu ve harekete geçme tarzını belirler.
- Jüpiter: Şans, genişleme ve büyüme ile ilişkilidir. Jüpiter’in bulunduğu burç, kişinin yaşamındaki fırsatları ve inançlarını etkiler.
- Satürn: Disiplin, sorumluluk ve yapı ile bağlantılıdır. Satürn’ün konumu, zorlukları aşma yeteneğini ve yaşamda nasıl ilerlediğini belirler.
- Uranüs: Yenilikçilik, özgürlük ve ani değişim ile ilgilidir. Uranüs’ün bulunduğu burç, kişinin bağımsızlık ve orijinallik arayışını etkiler.
- Neptün: Hayal gücü, sezgi ve spiritüellik ile ilişkilidir. Neptün’ün konumu, kişinin sezgisel ve yaratıcı yönlerini etkiler.
- Plüton: Dönüşüm, güç ve derin değişimle bağlantılıdır. Plüton’un bulunduğu burç, kişinin dönüşüm süreçlerini ve içsel güç dinamiklerini belirler.
Sevgi ile kalın...
Alparslan Kuytul neden hem önemli hem kıymetli bir figürdür?
Salih Cenap Baydar
Avrupa ve Ukrayna’daki savaş
Joschka Fischer
Kavala, Uçum, devlet
Ali Bayramoğlu
Vatandaşa yoksulluk maaşından son haberler
Akif Beki
Kahramanlarını sürgün eden demokrasi
İbrahim Kiras
Devler sahnesine dönüş, gerçeklerle yüzleşme
Gökhan Aktürk
Ruhsal hasat ve kozmik arınma: Balık burcunda parçalı ay tutulması
Aynur Taş
Ödeme kolaylığında son tarih 31.8.2026 Pazartesi!
Eyüp Sabri Demirci
Hukukun taammüden katli
Figen Çalıkuşu
Hangisi daha itibarlı?: İtfaiyecilik ve çöpçülük mü, hakimlik ve pilotluk mu?
Ulvi Saran
Kayıp meslekler
İskender Öksüz
Devletin kafası değişti
Yusuf Ziya Cömert
Türk’e hukuk değil çadır mı yakışır diyelim
Mehmet Ocaktan
Ben önceden uyarayım da: Kâhinlere inanmamak gerek
Fehmi Koru
Bir yanda idealizm diğer yanda küçük işler
Ahmet Taşgetiren
