Yedi yaşındaki çocuk ölü aslanla poz verdi

Yedi yaşındaki çocuk 
ölü aslanla poz verdi

Afrika’da safariye çıkan Allen Tarpley twitter hesabı üzerinden avladığı aslanla poz verdi. Yedi ve dokuz yaşındaki oğullarının da fotoğrafını çeken baba, sosyal medya üzerinden kınandı.

İngiliz Allen Tarpley çocuklarıyla çıktığı safaride aslan avladı. Twitter üzerinden ölü aslanın yanında poz veren çocuklarının fotoğrafını paylaşan Tarpley, sosyal nedya kullanıcıları tarafından kınandı.

Hayvan hakları savunucuları açıklama yaptı

Twitter hesabı üzerinden eleştirilere sebep olan fotoğrafın peşine düşen "Avcılara Sessiz Kalmayacağız" adlı hayvan hakları örgütünün sözcüsü "Aslanlar safarinin bir parçasıdır. Elini kolunu sallayarak avlananlara karşı beraber hareket etmeliyiz. Bu katliamı durdurmalıyız" dedi.

 

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN