Yeni Harry Potter filmine sürpriz isim

Yeni Harry Potter filmine sürpriz isim

J.K Rowling'in dünya çapında rekor izlenme ve okunma oranlarına erişen eseri Harry Potter'a, Oscarlı bir isim dahil oldu. Serinin yeni filmi için Eddie Redmayne ile anlaşmaya varıldı.

Senaryosunu Harry Potter serisinin yazarı J.K Rowling'in yazdığı Fantastik Yaratıklar ve Onları Nerede Buluruz (Fantastic Beasts and Where to Find Them) adlı filmde Eddie Redmayne oynayacak.

 15-06/02/eddie-redmayne-1024-1433251557.jpg

Stephen Hawking'in hayatını anlatan Her şeyin Teorisi (The Theory of Everything) filminde gösterdiği performansla En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını alan Eddie Redmayne, Warner Bros yapımı 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' filmi için kamera karşısına geçecek.

Redmayne filmde Newt Scamander'i canlandıracak. Üçleme olarak çekilmesi planlanan filmin yönetmenliğini son dört Harry Potter filminin de yönetmeni olan David Yates üstlenecek.
15-06/02/eddie-redmayne-variety-oscar-race.jpg

Rowling, 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'i 2001 yılında Harry Potter serisine ek olarak yazdı. J.K Rowling bu yeni üçlemenin Harry Potter serisinden 70 yıl önce yani 1920'lerin New York'unda başlayacağını söyledi. Kitapta fantastik canavarların özellikleri ele alınıyor.

Filmin 18 Kasım 2016'da gösterime girmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN