Yeni Şafak gazetesi muhabiri Mustafa Cambaz'ı Çengelköy'de cuntacılar katletti

Yeni Şafak gazetesi muhabiri Mustafa Cambaz'ı Çengelköy'de cuntacılar katletti

FETÖ'nün darbe girişimini protesto eden Yeni Şafak gazetesi fotomuhabiri Mustafa Cambaz'ın, Çengelköy'de askerlerin açtığı ateş sonucu yaşamını yitirdiği bildirildi.

FETÖ'nün darbe girişimini protesto eden Yeni Şafak gazetesi çalışanı Mustafa Cambaz'ın, Çengelköy'de askerlerin açtığı ateş sonucu yaşamını yitirdiği bildirildi.

SON MESAJI YÜREK BURKTU

Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Şehidimiz Mustafa Cambaz'ın son mesajı." diye, Cambaz'ın "Başkomutan Erdoğan'ın isteği ve emriyle sokağa çıkıyoruz." tweetini de paylaştı.

FETÖCÜ CANİLER KATLETTİ

Türkiye'nin camilerini de fotoğraflayan usta fotoğrafçı Cambaz'ın FETÖ'nün darbe girişimini protesto için dışarı çıktığı ve Çengelköy'de askerlerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN