Yeni Zelanda - Türkiye: 1-1 | U17 Dünya Kupası

Yeni Zelanda - Türkiye: 1-1 | U17 Dünya Kupası

FIFA U17 Dünya Kupası Finalleri B Grubu ilk maçında Türkiye ile Yeni Zelanda 1-1 berabere kaldı.

Hindistan'ın Navi Mumbai kentinde bulunan Dr. DY Patil Stadyumu'nda oynanan mücadelede Türkiye'nin golünü 18'inci dakikada Ahmed Kutucu atarken, Yeni Zelanda'nın golü 58'inci dakikada Max Mata'dan geldi. Yeni Zelanda'nın golünü kaydeden Mata, 90+5'inci dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

U17 Milli Takımı, B Grubu'ndaki ikinci maçında 9 Ekim Pazartesi günü Mali ile karşılaşacak. Dr. DY Patil Stadyumu'nda oynanacak müsabaka TSİ 14.30'da başlayacak.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN