Yenibosna patlamasında kasklı saldırganın kaçış anı | VİDEO

Yenibosna patlamasında kasklı saldırganın kaçış anı | VİDEO

İstanbul Yenibosna'da 75. Yıl Karakolu'nu düzenlenen motosikletli saldırıda olay yerinden uzaklaşan kasklı şahsın görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul Yenibosna'da 75. Yıl Polis Merkezi yakınlarında bomba yüklenen motosiklet patlatıldı. Şiddetli patlama sesi büyük panik yarattı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Yenibosna'daki terör saldırısıyla ilgili olay yerinde açıklama yaptı. Şahin, "Bombalı motosikletin patlatılması sonucu 10 vatandaşımız yaralandı" dedi. Şahin, yaralılar arasında durumu ağır olan kişinin bulunmadığını belirtti.

MOTOSİKLETİ GETİRİP BIRAKMIŞ

Motosikletle gelen bir kişinin kaçtığı ve iki kişinin de uzaklaştığı yönündeki iddialara ilişkin soru üzerine, Şahin, "Bunların tamamı araştırılıyor. Motosikleti birisi getirip bırakıyor oraya. Bununla ilgili etraftaki kamera görüntülerinin tamamı toplanıyor. Bunlar detaylı incelenecek. Şu anda tahkikat aşamasında olduğu için bundan fazla bir şey söylememiz mümkün değil. Polislerimizden yaralımız yok." şeklinde konuştu.

Vali Şahin, bir soru üzerine, konuya ilişkin henüz gözaltına alınan kimsenin olmadığını belirtti.

Patalamadan birkaç dakika önce olay yerinden uzaklaşan şüpheli bir şahıs güvenlik kameralarına yansıdı. Saldırıyı gerçekleştirdiği düşünülen kişi, elinde motosiklet kaskı ve siyah montuyla görülüyor.

YENİBOSNA SALDIRGANININ KAÇMA ANI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN