Yenikapı'da düzenlenecek 'Kudüs Mitingi' için yollar kapanıyor

Yenikapı'da düzenlenecek 'Kudüs Mitingi' için yollar kapanıyor

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Saadet Partisi'nin 9 Şubat Pazar günü saat 14.00'da İstanbul Yenikapı Meydanı'nda yapacağı 'Kudüs Mitingi' için Namık Kemal Caddesi ve bu caddeye çıkan tüm cadde ve sokakların kapatılacağını duyurdu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Saadet Partisi'nin 'Kudüs Mitingi' için Namık Kemal Caddesi ve bu caddeye çıkan tüm cadde ve sokakların kapatılacağını duyurdu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün konuyla ilgili açıklaması şöyle: 

"09.02.2020 Pazar günü İlimiz Fatih ilçesindeki Yenikapı Miting alanında yapılacak olan “Kudüs İslam’ındır Mitingi” konulu açık yer toplantısı ile ilgili olarak etkinlik günü saat: 10.00’dan itibaren trafiğe kapatılacak yollar aşağıda belirtilmiştir. Trafiğe Kapatılacak Yollar Namık Kemal Caddesi ve bu caddeye çıkan tüm cadde ve sokaklar. Alternatif Güzergâhlar Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Balat Sahil-Atatürk Bulvarı. Kamuoyunun bilgisine sunulur."

BÜYÜK KUDÜS MİTİNGİ

Saadet Partisi, ABD Başkanı Donald Trump'ın açıkladığı sözde barış planına tepki göstermek amacıyla "Büyük Kudüs Mitingi" düzenleyecek.

Partinin sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda, 9 Şubat Pazar günü saat 14.00'da İstanbul Yenikapı Meydanı'nda Filistin ve Kudüs'e destek için miting yapılacağı duyuruldu. 

Görüntülerde, "Yüzyılın zorbalığına karşı Kudüs için ayağa kalk. Mazlumların sesine ses, gücüne güç katmak üzere tek yürek oluyoruz." ifadesine yer verildi. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN