Yurt dışından gelenlere PCR testi zorunluluğu hakkında yeni açıklama

Yurt dışından gelenlere PCR testi zorunluluğu hakkında yeni açıklama

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, yurt dışından hava yolu ile seyahat eden yolcuların PCR test sonuçlarını ibraz etme uygulamasının 31 Mayıs'a kadar uzatıldığını açıkladı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada yurt dışından ülkeye hava yoluyla seyahat eden yolcuların PCR testlerinin sonuçlarını bildirme zorunluluğunun uzatıldığını belirtti. 

Daha önce PCR test sonucunu ibraz etme zorunluluğunun 15 Nisan'da sona ereceği duyurulmuştu. Yapılan yeni açıklamada uygulamanın 31 Mayıs'a kadar devam edeceği açıklandı.

Sivil Havacılık GM tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Genel Müdürlüğümüzce, ülkemize hava yoluyla seyahat edecek yolcuların PCR testi ibraz etme zorunluluğunun, 15 Nisan 2021 tarihi itibariyle sona erdirileceği duyurulmuştu. Söz konusu uygulamaya, 31 Mayıs 2021 tarihine kadar devam edilmesine karar verilmiştir."

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN