Yüzbinler cuntacıların bozguna uğradığı Boğaziçi Köprüsü'nde: #Başladığı Yerdeyiz

Yüzbinler cuntacıların bozguna uğradığı Boğaziçi Köprüsü'nde: #Başladığı Yerdeyiz

FETÖ'cü darbe girişimi sırasında vatandaşların üniformalı teröristleri durdurduğu Boğaziçi Köprüsü'nde 'Başladığı Yerdeyiz' yürüyüşü düzenleniyor. Bu akşam Üsküdar Millet Parkı, Marmara İlahiyat önü gibi farklı noktalarda buluşacak olan milyonlar, Boğaziçi Köprüsü'ne yürüyecek.

Darbe girişimini protesto eden bir grup, Boğaziçi Köprüsü üzerinde Türk bayraklarıyla eylem yaptı. 15 Temmuz gecesi saat 22.00 sularında Boğaziçi Köprüsü'nün Avrupa yakasına geçişini darbe girişiminde bulunmak için tanklarla tutan bir grup asker, darbe girişimine tepki göstermek için köprüye yürüyenlerin üzerine ateş açmıştı.

#BaşladığıYerdeyiz

Darbe girişimi verilen kurtuluş mücadelesinin neticesinde başarıyla püskürtülürken, Milli İrade Platformu 21 Temmuz için '#BaşladığıYerdeyiz' etiketiyle kampanya başlattı.

Vatandaşlar, Üsküdar Millet Parkı ve Marmara İlahiyat önü gibi farklı noktalarda buluşacak. Toplanan milyonlarca vatandaş, darbe girişiminin altıncı 6'ncı gününde sembol nokta olan Boğaziçi Köprüsü'ne yürüyecek.

STK'LAR DESTEK VERECEK

Milyonlarca vatandaşın yanı sıra Milli İrade Platformu, Türk Kızılayı, İHH gibi STK'lar da yürüyüşe destek verecek.

CANLI YAYIN 

Boğaziçi Köprüsü gişelerde binlerce kişi darbe girişimini protesto ediyor.  Milli İrade Platformu öncülüğünde binlerce kişi, darbe girişimini protesto etmek için 'Başladığı Yerdeyiz' sloganıyla Üsküdar Millet Parkı'nda buluşarak saat 21.00'da Boğaziçi Köprüsü'ne yürüdü. Ellerindeki Türk bayraklarıyla Boğaziçi Köprüsü gişelere ulaşan kalabalık burada zaman zaman meşale yakıp "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde slogan atıyor.

Protesto nedeniyle D-100 Karayolu Ankara istikametinde zaman zaman trafikte araç yoğunluğu yaşanıyor.  Darbe girişimini köprüde protesto devam ediyor.





İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN