Zehir tüccarları her yolu deniyor

Zehir tüccarları her yolu deniyor

Elazığ’da jandarma ekipleri, narkotik köpeği ’Badi’ ile yaptığı aramada baklava kutusu içerisine gizlenmiş 2 kilogram toz esrar ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında çalışma yaptı. Jandarmanın yaptığı çalışmada, Diyarbakır yolu üzerinde bir otobüs durduruldu. Ekipler, narkotik köpeği Badi’yle arama yaptı. Yapılan arama sonucu, baklava kutusuna gizlenmiş 2 kilogram toz esrar maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ile ilgili şüpheliler K.İ. ve M.K. gözaltına alındı. ’Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan adliyeye sevk edilen 2 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ELAZIĞ/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN